Üniversitemiz Bilim-Teknoloji-Yenilik Ekosistemi Dergisi, 4. Uluslararası Bankacılık Kongresi Yayın Olanakları Arasında Yer Almaktadır

16-18 Mayıs 2024 tarihlerinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ev sahipliğinde 4. Uluslararası Bankacılık Kongresi düzenlenecektir.

4. Uluslararası Bankacılık Kongresi’nde bankacılıkta dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik teması belirlenmiştir. Buna karşın herhangi bir konu sınırlamasına gidilmemiş, genel olarak tüm bankacılık konularında yazılmış Türkçe ve İngilizce bildirilere açık olması tercih edilmiştir. Bunun yanı sıra hazırlanan özet metinlerin özet metin hazırlama kurallarına uygun olarak bankacilikkongresi@bilecik.edu.tre-mail adresine en geç 14 Nisan 2024 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. 

Kongreye tam metin göndermek zorunlu değildir. Tam metin bildiri gönderen araştırmacılar TR Dizin endeksli dergilerde özel sayı, kitap bölümü yayınlama fırsatına sahip olacaktır. Bunun yanında bilim kurulu tarafından seçilmiş bildiriler ise ESCI ve SCOPUS endeksleri dergilerde yayınlanacaktır.

Üniversitemiz Bilim-Teknoloji-Yenilik Ekosistemi Dergisi, 4. Uluslararası Bankacılık Kongresi Yayın Olanakları arasında yer almaktadır.

Kongre ve yayın olanakları hakkında daha detaylı bilgi almak için ilgili sayfaları ziyaret edebilirsiniz.

https://www.bilecik.edu.tr/bankacilikkongresi

https://bilecik.edu.tr/bankacilikkongresi/Icerik/Yayin_Olanaklari